Nyt fra egnen

Spritnyt Wicanders i personalerummet

Sidste weekend påbegyndte vi på at istandsætte personalerummet til vores spanske bistro. Rummene var pænt gamle og havde brug for reol samt at blive istandsat. Indtil istandsættelsen har vi kun haft fokus på møbeleringen hvor de spisende gæster befinder sig. Det er selvfølgelig vigtigt at der er hyggeligt i bistroen da det er her man generer handel, men tjenerne synes også at køkkenpersonalet skal have ordentlige arbejdsomgivelser.

På grund af det besluttede vi at hyre et par tømrere til at istandsætte vores personalerum med Forbo linoleum. Der skal både males og slibes gulve og så bør jeg investere i et par pæne. I talende stund har de ansatte ikke nogen funktionel garderode hvori de kan hænge deres jakker inden og bagefter de starter deres arbejdsdag. De ansatte har aldrig nogensinde været utilfredse men vi mener at det er på sin plads at de får seks ordentlige bogkasser. Jeg har ledt på internettet for at fremfinde ordentlige omklædningsskabe men vi er stadigvæk lidt usikre på hvor høje Wicanders skal være på grund af vi ikke har ret mange kvadratmeter i baglokalet.

Lokummet trænger virkelig ligeledes til at blive renoveret og i forbindelse med det påtænker vi at høre håndværkerne om de kan indbygge en brusekabine så tjenerne og kokkene er i stand til at tage et bad bagefter de har fri. Det er virkelig glohedt i området hvor der bliver kokkereret og i tilfældet af at der er mange bestillinger bliver det hurtigt til nogle meget lange vagter. Vor regnskabsdame har ligeledes behov for større arkiv & stålskabe til restaurantens lønregnskab.

Selvom en stor del af vores regnskabsarbejde bliver lavet på nettet har vi ikke plads nok på kontoret. Restaurantchefen benytter også noget af pladsen til opskrifter og gamle menukort. De opbevaringsskabe bistroen anvender lige nu er slet ikke acceptable så derfor påtænker vi at fremfinde en bedre løsning. Håndværkerne anbefalede at vi indkøbte tre specialskabe som passer under kontorbordet.

Det tænker jeg er en god ide men vi må hellere afmåle højden på arbejdsbordet inden vi erhverver inventar Min køkkenchef er tilfreds for at jeg langt om længe har taget initiativ til at skabe et hyggeligt kontor. Jeg kan fornemme at det nuværende kontor slet ikke er godt nok. Et andet godt eksempel er at personalet skal spise deres aftensmad i hold da der ikke er plads nok ved spisebordet i perosnalerummet.

Derfor vil jeg ligeledes investere i et kvadradisk bord hvor de ansatte kan spise frokost simultant. Vi tror at renoveringen kan forhøje velværen og skabe en rigtig god stemning iblandt de ansatte.

tøj til baby er nemme at købe på nettet

Alt til mor-barn er i den grad populære varer i den nye webshop. Siden jeg blev fyretm har jeg overvejet at igangsætte en netbutik, og nu er det skib nu sat i søen. Butikkens målgruppe er en mor og i mindre grad far og derudover dem, der snart bliver mødre, som jo har masser af tid som de kan bruge på at sidde ved computeren og kigge efter Small Rags i cyberspace.

Jeg har dog ydermere sørget for at have lave online priser, idet vi har uden tvivl skarp kapløb om kunderne. Når det gælder Minymo har min shop et bredt udvalg, hvorfor du har et stort spektre at vælge imellem. Da det kan uden tvivl være virkelig nedtrykkende at gå rundt som gravid og stor, og ikke at have tøj som passer. Jeg ved, at en stor gruppe af gravide er i det sure mode over det problem, hvorfor det er vigtigt, at vi uafvigeligt er i stand til at have fornemmelse af at være køn og også moderigtig, samtidig med at maven vokser.

Og som nr. 2 step efter graviditet og fødsel, forhandler jeg så snart, baby har set dagens lys. Og så er det især en lang række af de klassiske gaver som bl.a. børnetøj, såvel adskilligt for babypiger og babydrenge. Sutter med navne udgør også en populær barselsgave. Eller ofte bestiller mange nogle ting, som er brugbart, idet de er ældre, det kan være mere avanceret legetøj. Senere når de små er gået hen og blevet lidt større, eventuelt deromkring i tiden før, de starter i børnehaven, kan det være efterspurgt, at forældre finder savlesmæk med navn.

Af og til køber de dem faktisk tilmed endnu tidligere, fordi det så er dem, de benytter til at lægge tøj og bleer i. Hertil er det klart nok ydermere yderst relevant med rygsække til børn, til den tid, hvor de starter i 0. Klasse. For så er det tiden, hvor de skal selvfølgelig individuelt bære den samlede mængde af deres skoleting med i skole, så du finder desuden op til flere noget skolemindede modeller, der kan rumme penalhus plus lærebøger mm indeni.

Golfrejser til Tyrkiet står som kommende ferieønske

At svinge golfkøllen udgør alle i min families fritidsinteresse, så da vi pt er i gang med at planlægge den førstkommende familierejse, står Golfrejser som det oplagte ferie valg. Kontra golfspillet i Danmark er forcen, at vi kan drage til et land, hvorhenne man er sikrede, at vejret er godt.

Jeg ser faktisk et bredt udvalg af golfrejser sydpå, og som første prioritet frister en del af de fede golfrejser til Golfrejser tilbud . Heromkring er der solskin det meste af tiden, mens at det er også forholdsvist økonomisk overkommeligt at spise middag ude.

Vi vil synes, det er fantastisk at kunne gå ude på golfbanen og samtidig og blive lækre brune, og hertil skal regnes forudsætningerne for at forbedre hver især af vores handicap, eftersom man har en gruppe virkelig garvede golftrænere på sådanne golfrejser, og det gælder både, hvis destinationen er til Portugal eller Spanien.

Dertil vil der garanteret ydermere være flere golfturister, eller burde jeg sige golfentusiaster, hvoraf de fleste kan præstere vildt lave handicaps, og af denne grund i særdeleshed kan kan være en udfordring, idet der skal pottes.

Her i den lille klub er min mand iblandt den bedst rangerende halvdel, og af denne grund vil det blive noget helt andet for min mands golfspil, såfremt han tog på golfrejse – Portugal fx. På sådan en ferie vil han få benhård konkurrence, det vil utvivlsomt gøre ham skarpere på golfbanen.

Velplanlagte golfrejser Spanien eller Portugal giver også råderum til at plaske i badebasinet ind imellem, indtage kulinarisk spansk/portugisisk mad og nyde noget af den lokale, fantastiske hvidvin. Og golfrejserne skaber også andre ferieoplevelser, og er man ikke golfnørd, behøver man ikke g¨på golfbanen alle dage. Jeg selv skal formodentlig ud at lave lidt andet sammen med junior højst sandsynligt, eftersom det er en datter på 14 vi har, og Mathilde vil helt sikkert gerne på butiksshopping ud over golf.  Så nu skal vi bare finde den endelige ferieby og dernæst få booket vores første golfrejse.

Alt for familien findes i stort udvalg online

Diverse til barn og mor er virkelig en sællert i den nye webshop. I snart mange år har jeg grublet over at åbne en onlinebutik, og nu er jeg for nylig gået i krig med det. Den primære målgruppe er forældre/mødre eller gravide kvinder, der har rigeligt med ventetid som de kan bruge på at være plantet i sofaen og lede efter ventetøj over nettet. Jeg har dog ydermere lagt mig med fordelagtige nettopriser, idet der er jo hård kapløb om kunderne.

Taler vi Ladycup har min shop et meget bredt udvalg, og derfor er der er en masse at udvælge det rette fra. Fordi det kan uden tvivl være virkelig træls at være gravid og enorm, og absolut intet tøj at kunne passe. Personligt ved jeg, at adskillige kvinder kommer i halvdårligt humør pga. det problem, og således er det virkelig vigtigt, at vi stadig har forudsætning for at føle sig sexet samt moderigtig, sideløbende med at maven bliver stor.

Og som næste proces efter graviditetsperioden, skal der findes så snart, den lille ny er kommet til verden. Og så er det meget en bred vifte af de mest almindelige gaver som bl.a. tøj, herunder masser lavet til pigen og drengen. Trælegetæj er desuden en efterspurgt barselsgave. Eller nogle gange køber kunderne nogle ting, som er anvendeligt, idet ungerne ikke er helt nyfødte længere, eksempelvis bøger eller noget helt andet.

Såsnart guldklumperne bliver lidt ældre, måske deromkring der inden, de kommer i institutionen, er det ofte populært, at mødre finder madkasse.

Ikke ualmindeligt køber de små dem nu også endnu tidligere, fordi det så er disse, de anvender til at putte legetøj i. Det er selvsagt ydermere meget aktuelt med tasker til børn, idet de skal til at begynde i første klasse. Her skal selvfølgelig på egen hånd tage den samlede mængde af deres habegut med i skole, så jeg sælger ydermere op til flere lidt skolemindede tasker, som har plads til kuglepenne foruden kladdehæfter med mere i dem.

Påtænker it outsourcing af et nyt projekt

Der, hvor jeg arbejder, har vi sygt meget at lave, eftersom vi er specialiserede i app udvikling inden for alle områder, og det er mega eftertragtet pt. Således savner vi forskellige eksterne services, der kan aflaste mit arbejde. Jeg læste i går om at outsource til kina, og det vil kunne aflaste presset på arbejdet.

Men vi har vores egen homepage i platformen WordPress, så på dette område er vi heldigvis helgarderet, idet Drupal er så solidt et tool, foruden at Drupal samtidig er en meget betalelig løsning, da det er en open source platform. Dette system er på samme tid hele tiden helt igennem opgraderet, fordi man har mulighed for at vælge nøjagtig de CMS-moduler, som er bedst for jobbets behov for funktioner.

Og så i retning af outsourcing, som jeg egentlig ville fortælle om. Når det gælder de mange produktløsninger, som vi bør finde frem til, er der jævnligt et behov for meget kodearbejde. Og netop her ville sikker outsourcing til folk i Asien være perfekt.

De er rigtig erfarne i Asien og satser stort på IT-området, og mit arbejde kan faktisk booke en privat udvikler på fuld tid og dertil projektledelse af en dansker. Så det er essentielt, pga. eftersom vi har projekter med kontinuerlig udvikling af nye produkter, må outsourcing til Kina være perfekt, imens arbejdsmængden er mest omfangsrigt.

Selvfølgelig må jeg ej beklage, at der er styrtende travlt med vores app udvikling. År som både 2012, ’13 er i den grad gunstig for os, hvor adskillige varierende brancher er hooked på at få lavet en app til mobilen. Det kan være alt lige fra mange services, webshops, nyhedstjenester samt blandt andet ordbøger.

Fordi det er meget populært, da vi benytter mobiltelefon og tabletten i så bredt omfang, og af denne grund skal det virkelig være enkelt at få acces til forskellige firmaer foruden tilbud.