Mere nyt

Mange fodboldstævner til europa

Fra jeg gik på uni er vi nogle gutter, som må få afklaret, hvad vi skal more os med under den årlige lille rejse. Ofte plejer vi at være af sted på samme tid hvert år træningslejr fodbold, så gruppen har været ude i en bred vifte af forskellige ting i stil med håndboldstævner. Vi  påtænker rigtig meget fodboldrejser til Spanien / England. Det er som sådan fodboldrejser manchester united den perfekte aktivitet at gøre, idet vi er bidt af fodbold. Herhjemme er det en tradition at se fodbold i weekenderne, for vi er alle fodboldrejser england fodboldfans af samme hold, så vi følger oftest alle kampene på eget stadion.

Problemet er dog, at gruppen ikke er samstemmige om vi ønsker en fodboldrejse i England eller snarere en fodboldrejse syd på til   Spansk fodbold. Gutterne har problemer med at opnå konsensus, for visse af os holder med Valencia, en del  af Barca mens gruppen også tæller to-tre trofaste Arsenal støtter plus nogle for Liverpool. Dermed er der skarpt opdelt en part, der helst vil til England, men den anden portion helst vil til spansk fodbold. Vennerne, som er passionerede omkring et engelsk hold, mener det vil være nederen at rejse til Spanien på fodboldrejse på en hel forlænget weekend. Ovre på den anden side sidder fansene af spanske hold, og de mener, at fodboldturene til England ikke er den fuldendte lykke.

Personligt tror jeg imidlertid, at det pt ender med at pege på en blandt det store udvalg af fodboldrejser som går til Spanien, det ender med. Idet dels 2-3 af de venner, som sådan set stemte for fodboldrejser mod England, egentlig tilmed er lidt fans af Barcelona, og af den grund kan de sikkert godt overtales. Ydermere er vejret jo skønnere i Spanien, samt det er muligvis lidt mere eksotisk. Idet vi skal af sted nu her i sensommeren, ville det blive så nice også at slappe af med den ekstra solskin.

Påtænker at outsource et nyt mobilapp

I firmaet har vi mega pres på, eftersom vores niche er app-udvikling til alle brancher, og det er så i vælten i disse tider. Af denne grund savner vi flere eksterne arbejdskrafter, som vil hjælpe mine kollegaer og jeg. Jeg læste i sidste uge om app-udvikling, og dette vil kunne aflaste vores arbejdspres. Men vi har vores egen hjemmeside med Drupal som platform, så der er vi heldigvis allerede godt hjulpet, fordi Drupal er et meget stærkt værktøj, plus at det dertil er en virkelig finansiel produktløsning, eftersom Drupal er et såkaldt open source system. Og det er ligeledes altid komplet opgraderet, for vi kan bruge lige de moduler, som er bedst for vores behov.

Well well mod outsourcing. I relation til de utallige produktløsninger, som vi og kollegaerne bør finde frem til, har vi ofte behov for meget html arbejde. Netop her ville sikker outsourcing til folk i Asien være en oplagt løsning. Arbejderne er meget smarte i Asien og satser her især på IT, blandt meget andet, og vi kan faktisk booke vores egen IT-udvikler plus projektledelse af en dansker. Hvilket er vigtigt, på grund af hvis vi har projekter kørende m. uafbrydelig udvikling af nye features, vil outsourcing til Kina eller et andet højtudviklet land være optimal, idet presset er mest omfangsrigt.

Jeg må helt klart overhovedet ikke beklage, at vi har styrtende travlt på grund af forretningens app udvikling i øjeblikket. Perioden er i den grad med os, idet en lang række varierende forretningsområder er vilde efter at få udvikling af en app til mobilen. Idet det typisk er alt lige fra mange servicehverv, webbutikker, nyhedsupdates samt for eksempel ordbøger. Det er virkelig funktionelt, idet folk benytter mobilen foruden tabletten i så stor udstrækning, hvorfor det skal virkelig være nemt at få tilgang til de forskellige butikker & services af forskellig slags.

Ny sæson Nyt ydre Udskiftninger i klædeskabet

Goddag vinter for mig, er det ensbetydende med, at jeg føler ønsket om at ændre hele klædeskabet med bunker af nyt lækkert kluns. Og i år er uden tvivl ingen undtagelse, jeg har købt løs. Det har at sige at jeg drømmer om at få købt mig nogle lækre tøjstykker sikkert fra Maison Scotch og Plus fine. Mærkerne er stadig ikke så kendt, og det føler jeg, bare er fedt. På den måde får jeg indkøbt tøjstykker, som alle folk ikke allerede har erhvervet.

Begge brands er skabt af danske designere, og jeg faldt over dem på nettet engang da jeg var på jagt efter en lækker nederdel til min mors middag. Hvilket til tider godt kanmedføreret problem, da jeg kun er til det rå tøj, og det eroftest svært at opdrive, når det drejer sig om kjoler. Men jeg ved, at pieszak laver enormt smart og tidløst tøj. Og jeg ser oftest afslappet, på den flotte måde, når jeg klæder mig i deres tøj.

Men skønt jeg foretrækker det lidt mere rå, vil jeg denne sæsongå efter at efterligne det mere feminine og boheme agtige udseende. Især fordi jeg den anden dag var på loppemarked, hvor jeg opdagede et bord med en masse tøj fra både Rosemunde og Plus Fine. Og sælgeren som solgte varene, kørte en moderne stil. Hun blandede det kvindelige med det enkle, og det merner jeg vil væreet cool image denne sommer.

Så min sommer shoppe mission har jeg besluttet skal være at prøve at udvikle et grundlæggende mere romantisk look. Måske med at kombinere nogle feminine kjoler, med noget af mit mere rå tøj, for eksempel et råt bælte. Det ville højest sandsynligt blive et lækkert look til de sikkert mange grilfester, jeg forhåbentlig bliver inviteret til.

Ny firma frokost er oppe at vende på jobbet

Sammen har vi lige nedsat et udvalg på jobbet, med det formål at de må stå for at finde arbejdets nye frokostordning Sagen er, at der er virkelig varierende frokostordninger i København at tage sit valg mellem, derfor kan det sådan set vise sig at være besværligt. En ting er givet, mine kollegaer og jeg er nu alle som én temmelig irriterede på det mad ud af huset, arbejdspladsens har en aftale med pt. Der er dog heller ikke nogen personer på mit job, som der orker at skulle huske på at smøre frokost hjemmefra. For så skal man både spekulere på at shoppe til det hele, og have tidsrummet til at smøre dem om aftenen eller lige efter man er stået op.

Adskillige af mine kollegaer skal pt smøre rugbrødder til ungerne. Vi er således sikre på, at vi skal have fundet en ny firmafrokost i København, men heldigvis er der en bred vifte af steder, der tilbyder mad ud af huset i København. Problematikken er dog, at utallige firmafrokoster serverer særdeles indbydende frokost de første par uger, men så snart aftalen er signeret, sker der et drop i madkvaliteten.

Min svigerinde berettede dog til mig for nylig, at man på hendes arbejdsplads har fået en aftale med ret god biodynamisk frokost, for eksempel indeholdende friskbagt rugbrød, sunde salatblandinger foruden hyppigt skalddyt. Og det føler jeg bare præsenteres virkelig lækkert, så det vil jeg fremlægge i vores firma frokost udvalg på mandag, for der skal vi samles.

Dette firma har herudover julefrokost ud af huset, og det betyder jo, at vi vil få meget nemmere ved at holde en julefrokost, så snart december indfinder sig. Så derfor er det overvejende sandsynligt, at dette madordningsfirma kommer til at blive valgt til mit arbejdes sprinye mad ud af huset.

Yahoo for party , mobildiskotek og sjov

Kæresten og jeg festede til den lænkreste fødselsdagsfest i sidste weekend , virkelig en super fest. Min lækre slyngveninde fyldte 30 år, og dagen måtte selvfølgelig fejres med stil. Wow, det vil undertegnede eddermame love for det blev. Hun var max i sodavandsdisko mode og erhvervede et mobildiskotek. Jeg tror ikke, at jeg har genoplevet et mobildiskotek, siden denne dame var 16. Men hold op, sådan et mobildiskotek var fedt.

Gæsterne kunne på ingen måde andet end at have flashbacks imod 10. klasse og et dansegulv fyldt af os fra røgmaskinen. Der findes altså intet som at danse i diskokuglens blinkende lys, på samme tid alle er ved at kvæles af os. Her er mit kæmpe vanskelighed, fordi jeg også runder 30 år lige rundt om hjørnet. Derfor vil jeg jo fremtrylle noget, der vil toppe min venindes fødselsdagsfejring.

Derved gik undertegnede i tænkeboks og fandt frem til den skønne ide… udlejning jukebox, det er klart udvejen Udlejning jukeboks Ergo, en vaske ægte 90’er fest. Vi må da være enige i, at nogle af de vildeste fester man var til, dengang man var 15 år, er dem, hvor vi brugte mange timer på at lave den skønneste musikliste. Derefter så man frem til, i jeg mindes ikke hvor længe, at akkurat de tracks der var bestilt, blev spillet.

Jackpotten er ramt med jukeboks udlejning. Derved kan vi danse til flere skønne gamle bands, eksempelvis Red Hot Chili Peppers og No Doubt, mens der pøses filur og tequila shots i halsen, hold op det er fødselsdagfest. Og så gør det ikke noget, at min fætter kender en, som ejer et festfirma, med fx jukebox udlejning. Derfor er jeg vist på, at jeg kan få en billig pris, og det betyder flere shots. Nu mangler jeg kun at grave mine palladium sko frem, således er jeg forberedt til at nå 30, skål og tillykke.

Min familie har atter haft tyveri

I sidste weekend da mig og min familie kom glade hjem fra et par dage i vores landhus havde der været indbrudstyveri i vores villa. Tyvene havde gennemsøgt alt og taget familiens kunstværker, surround sound system og computere. Det er langt fra første gang at det er hændt men hver eneste gang er det ubehageligt. Sidste gang det forekom havde indbrudstyvene ikke gennemsøgt huset men kun rapset vor Verner Panton lamper og vores ene kogle i dagligstuen. Dette tyveri var en del mindre forberedt og det tog tre dage at få opgjort hvad der var blevet fjernet. Tyvene havde ganske enkelt tømt alle skuffer og reoler ud på parketgulvene, ak ja endda vores børns værelser havde røverne gennemrodet.

Da vi erhvervede vores parcelhus for to år siden var der allerede i forvejen lavet hjemmealarmsamt privatalarm som vi selvfølgelig lod blive. Men det lader ikke til at det reagerer upåklageligt længere. Derfor har vi bestemt os for at investere et par spritnye tyverialarm. Min mor har foreslået en ny men vi vil nu trods alt at spørge vor genboer hvilken slags alarmsystemer de har. Vor ene nabo har anbefalet at vi laver lukketøj på alle vor vinduer og døre således at det fremkommer mere udfordrende for røverne at finde en vej ud. Jeg er slet ikke begejstret for forestillingen om at vi og børnene i princippet skal være låst inde i selskab med tyvene hvis de begår tyveri mens familien snorksover.

Min kone og jeg har behov for en alarm som er koblet til vores mobiler. På denne måde kan vi nemt se hvis vi har ubudne gæster når vi og børnene er på ferie eller i vores sommerhus. Det er ligeledes praktisk at man kan få at se hvis alarmen er gået sådanne at man kan ringe til naboerne, sådanne at de kan kontakte politiet. Det er også vigtigt at det er en tyverialarm som vor rollinger uden nogen som helst problemer kan navigere. Rollingerne kommer selvsagt hjem fra SFO et par timer før min kone og jeg kører hjem fra kontoret. Alarmen skal netop derfor være let at navigere men dertil skal alarmen ligeledes være endnu bedre end vores forgående. Det der er vigtigst er at vi hurtigst muligt fremfinder en god løsningsmodel sådanne at vi bliver foruden den væmmelige følelse når vi kommer tilbage til en smadret dør og et rodet hjem.

Fællesskabet lægger lokaler til fest

For et par år siden den skæbnetunge dag da der kom kæmpe regnskyl lige over København mistede jeg vores arbejdssted. Det henlå ellers et perfekt sted, ikke ret langt fra der hvor jeg har min bolig. Dertil havde rummene kæmpestore vinduespartier, selvom det var på kælder niveau, hvilket er vigtigt for en kreativ person. Både min gode ven og jeg selv er kunstnere og derfor lejede vi sammen et kontor, hvor vi kunne dyrke vores kreative metier da begge vores hybler er lidt for trange til at udfolde sig i.

Alle lokalerne og samtlige af mine ting og sager druknede og ingen sager kunne gemmes. Det eneste der ikke gik bort var tre kunstbøger som var godt placeret på en lille opsats som sad fast på væggen ovenover kontorstole som jo bekendt ligeledes hang på væggen. Men ud over det mistede jeg al værktøj og de skærmvægge vi havde opsat for at rumopdele værkstedet gik også total i opløsning.

Endda vores pæne hæve sænke borde fra Indien, som vi fik foræret i gave til vores indflytningsfest var helt fuldstændig opløste af al vandet. Gennem det sidste år har jeg derfor været på jagt efter et andet studie men det har taget meget lang tid at finde. I talende stund har jeg langt om længe fremfundet et galleri hvor jeg atter igen kan få en ordentlig arbejdsplads.

Atelieret skal jeg dele med to personer, og det er en arkitekt og en grafisk designer. Lokalerne er dejligt lyst og har fantastiske trægulve. Der er både kvadratmeter nok til at jeg kan male store lærreder og til at jeg kan have et computerbord. Den eneste ting jeg bør købe er gran gru plus jacob jensen p-skive frontplade

Andre har også debateret om at investere i en skranke af en slags, fordi det kunne være anvendeligt at have et sted hvor man kan tage imod gæster af huset. Det er måske lidt svært at se det for sig men selve stedet ligger sådan at det er gemt lidt væk oppe af en trappe og ned af en lang gang i en ælder industribygning hvor der ydermere er en række små virksomheder, som har arbjedsrum.

På grund af det har fællesskabet behov for juleuro 2013 . Slet ikke overraskende bygges godt nok mange bundforksellige slags skanker, så det er pænt besværligt at finde enighed. Men bortset fra det så glæder jeg mig ret meget bare til at påbegynd at være virkelig kreative igen.

Ciao Storby – davs provinsen

Så er det endelig sket, manden og jeg har købt et rækkehus. Nu kommer vi til at være rigtige voksne i vores patriciervilla. Men huskøbet har sørme været svært, til at starte med beslutningen vedr robot græsslåmaskine + gori og webergrill samt beslutningen om hvor kæresten og jeg skulle slå os ned.

Min bedre halvdel kommer fra Gentofte, hvor jeg har hele min barndom har boet i Faxe. Så man kan sige, de to byer er kontraster. Så at nå frem til, i hvilken by min fyr og jeg ønskede at skabe vores liv som voksne, var temmelig vanskeligt. Men min fyr vandt og lige om lidt, skal manden og jeg sige tak for denne gang til hovedstaden og goddag til Nordsjælland – mere præcist Espergærde. Stedet er jo ikke helt Gentofte, men det er stadig Nordsjælland, og så tæt på Gentofte, kæresten og jeg kunne komme, med det vi kunne låne. Og på trods af min fyr og jeg uden tvivl er overdrevet vilde, og på ingen måde kan vente med at få sat gang i vores nye liv som ejere af et hus, er min bedre halvdel og jeg også ret bekymrede.

Det er nemlig ikke et helt almindelig rækkehus, men et fiks mig op projekt. Og i forsøget på, ikke at holde noget tilbage, så er, hverken min mand eller jeg er særligt gode håndværkere. Derfor er vi taget fat på at tage kontakt til diverse tømrerfirmaer og murerfirmaer, således manden og jeg formår at få nogle bud på, hvad vores drømmevilla kommer til at koste os.

Min venindes fætter er dog tømrer, så jeg er overbevist om, han vil blive spurgt om at byde ind, med en god vennepris. Irriterende nok er der endnu ingen mure i den nærmeste kreds. Således håber min kæreste og jeg bare, at vi kan få diskuteret os frem til enltil en fordelagtig pris. Selvom jeg knap kan vente på at flytte, synes jeg virkelig det er ret skræmmende, grundet fyren og jeg er de første i omganskredsen, som forsvinder ud af hovedstaden.

Så nu krydser vi fingre for, at vennekreds får taget sig samme til at komme og komme forbi fyren og mig. Vi bliver sikkert bliver nødt til at ”betale” de besøgende med god føde og øl, men det gør min fyr og jeg også gladelig. Så omend jeg vil savne København, så bliver det lækkert med afkobling i haven og en masse plads.

Udbedret pausestue er lig med super atmosfære

Personalerummet var slidte og trængte til reolsystem samt at blive istandsat. Indtil nu har jeg kun fokuseret på skærmvægge der hvor de spisende gæster befinder sig. Det er selvsagt meget vigtigt at der er nydeligt i restauranten da det er her jeg laver handel, men personalet synes også at tjenerne har krav på at have ordentlige arbejdsomgivelser. Derfor vedtog jeg at få fat på to håndværkere til at ordne vores baglokale.

Der skal både sættes nyt tapet op og mezzanin så bør jeg købe et par konfortable. Lige for tiden har personalet ikke nogen rigtig garderode hvori de er i stand til at skifte tøj inden og efter de starter en vagt.

Restaurantpersonalet har ingensinde brokket sig men jeg er af den overbevisning at det er på tide at personalet får fire praktiske personaleskabe. Vi har søgt på internettet for at finde praktiske ARCA men jeg er stadig lidt tvivlrådige om hvor brede garderobeskabene bør være da der ikke er så mange kvadratmeter i personalerummet.

Toilettet trænger virkelig på samme måde til at blive ordnet og i den forbindelse tænker jeg at høre håndværkerne om de vil kunne opsætte en brusekabine sådan at tjenerne og kokkene kan tage et bad når de er færdige med deres vagt. Der er ret varmt i området hvor der bliver lavet mad og såfremt der er mange bestillinger bliver det hurtigt til nogle meget lange dage.

Vores regnskabsdame trænger også til tidssvarende sækkevogn til vores mapper. Selvom temmelig meget af vores lønregnskab bliver lavet online kniber det med pladsen i kontorområdet. Restaurantchefen bruger også lidt af pladsen til idepapir og gamle menuer.

De opbevaringsskabe restauranten benytter lige nu er langt fra tilstrækkelige så derfor tænker jeg at finde en mere rummelig løsningsmodel med skranker. De ansatte tilrådede at vi erhvervede fire specialskabe som kan hænge under kontorbordet. Det formoder vi er en meget god ide men jeg må hellere måle højden på kontorbordet førend vi erhverver udstyr Vores restaurantansvarlig er henrykt for at jeg endelig har påbegyndt at lave et mere funktionelt kontor.

Vi kan godt se at det eksisterende kontor ikke er idealt. Et andet godt eksempel er at køkkenpersonalet skal spise deres aftensmad i teams fordi der langt fra er rummeligt rundt om spisebordet i baglokalet. Derfor vil jeg også købe et stort bord hvor personalet kan spise mad på samme tid. Vi nærer håb om at det vil forhøje velværen og fremkalde en kollegial atmosfære imellem de ansatte.